OVER ONS

Dampende machines met rookgenerators, toeters en bellen, haarfijn gedetailleerde messing modellen die als een Zwitsers uurwerkje in elkaar zitten, Märklin van voor de oorlog, imposante stationsgebouwen waar er maar enkele van zijn gebouwd, vitrineverzamelingen om van te watertanden, met meer dan duizend locomotieven die nog nooit hebben gereden. Bij ons gebeurt het!

In het jaar 2000 begonnen we met een kofferbak vol treinen en intussen zijn we uitgegroeid tot een van de grootste aanbieders van exclusieve tweedehands modeltreinen. Met een flexteam van vier tot tien treinfanaten zijn we te vinden op de grotere nationale en internationale modelspoorbeurzen. Op sommige beurzen zijn wij qua aantal meters zelfs de allergrootste deelnemer. 

Een klein aanbod van ons assortiment staat op Marktplaats of Catawiki. Het overgrote deel kunt u bezichtigen op een van de beurzen waar wij aan deelnemen. Raadpleeg daarvoor de beursagenda of like ons op Facebook. Op afspraak kunt u ook onze treinenkelder bezoeken. Alwaar we doorlopend een complete winkelvoorraad hebben staan.

Waar wij ons in onderscheiden t.o.v. andere aanbieders:

1. We hebben kennis van zaken:
Onze echte expertise ligt bij NS modeltreinen en Märklin verzamelingen. Maar u kunt ook bij ons terecht voor waardebepaling van NS nummerplaten, boeken over de Nederlandse Spoorwegen. Wilt u weten of collectors item origineel of nagemaakt, wat de kwaliteit van een Lima model is, of hoe Philotrain locomotief op de baan rijdt. Spreek ons aan op de modelspoorbeurs en we helpen u graag.

 

2. Wij bieden maximale kwaliteit voor een betaalbare prijs:
Een goed aanbod begint al met de inkoop. Daar zijn we heel gedreven in. Door ons te richten op bijzondere en goed geconserveerde verzamelingen/ treinenbanen, kunnen wij de klant het beste bieden van wat er tweedehands te koop is. Veruit het grootste deel van ons aanbod verkeert in perfecte staat of is zelfs nog ongebruikt. Meer dan 95% van ons aanbod zit nog in de originele verpakking! Een laagste prijsgarantie kan niemand geven. Maar we houden de actuele marktprijzen (en nieuwprijzen) zeer nauwlettend in de gaten. 


3. Wij werken met een snel wisselend assortiment:
Ons prijsniveau is afgestemd op een snel wisselend assortiment. Het grootste deel van onze verkoopvoorraad hebben wij dan ook nog minder dan een half jaar lang op de planken liggen. Dat moet ook wel want we krijgen ieder jaar weer veel mooie verzamelingen binnen. Afgelopen jaren zijn we bijzondere collecties tegengekomen, soms zo groot dat je er een complete winkel mee had kunnen vullen.


4. We maken dingen niet mooier dan ze zijn:
Onze Catawiki feedbackscore zegt al genoeg! Natuurlijk gaan we voor de beste kwaliteit, maar ons aanbod is strikt genomen 'gebruikt'. Dat betekent dat wij eventuele gebruikssporen (of gebreken) altijd vermelden en goed fotograferen. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Wel zo prettig als u online bij ons koopt. 


Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

F.T. Wagenaar
(Eigenaar Poldermodelspoor)

 

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!