Dampende machines met rookgenerators, toeters, bellen, haarfijn gedetailleerde messing modellen die als een Zwitsers uurwerkje in elkaar zitten, Märklin van voor de oorlog, zeldzame NS modellen, vitrineverzamelingen om van te watertanden... Even op en neer naar Frankrijk of Zuid-Spanje voor bijzondere Märklin verzameling? Bij ons gebeurt het!

Onze vier speerpunten 

 1. We hebben kennis van zaken

  Wilt u weten of uw collectors item origineel is of nagemaakt, wat de kwaliteit van een Lima model is, of hoe Philotrain locomotief op de baan rijdt? Met meer dan twintig jaar verkoopervaring gaat onze kennis verder dan de gangbare Märklin of Fleischmann modellen. Wij weten ook onbekende en zeldzame treinmodellen nauwkeurig op waarde te schatten. 

 2. Wij bieden maximale kwaliteit voor een betaalbare prijs

  Een goed aanbod begint al met de inkoop, daar zijn we heel gedreven in. Door ons te richten op bijzondere en goed geconserveerde verzamelingen/ treinenbanen, kunnen wij de klant het beste bieden van wat er tweedehands te koop is. Veruit het grootste deel van ons aanbod verkeert in perfecte staat of is zelfs nog ongebruikt. Meer dan 95% van ons aanbod zit nog in de originele verpakking! Een laagste prijsgarantie kan niemand geven, maar we houden de actuele marktprijzen (en nieuwprijzen) zeer nauwlettend in de gaten.

 3. Wij werken met een snel wisselend assortiment

  Ons prijsniveau is afgestemd op een snel wisselend assortiment. Het grootste deel van onze verkoopvoorraad hebben wij dan ook nog minder dan een half jaar lang op de planken liggen. Dat moet ook wel want we krijgen ieder jaar weer veel mooie verzamelingen binnen. Afgelopen jaren zijn we bijzondere collecties tegengekomen, soms zo groot dat je er een complete winkel mee had kunnen vullen.

 4. We maken dingen niet mooier dan ze zijn

  Onze Catawiki feedbackscore zegt al genoeg! Natuurlijk gaan we voor de beste kwaliteit, maar ons aanbod is strikt genomen 'gebruikt'. Dat betekent dat wij eventuele gebruikssporen (of gebreken) altijd vermelden en goed fotograferen. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

  Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

  Floris Wagenaar
  (Eigenaar Poldermodelspoor)

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

info@poldermodelspoor.nl

Bel met 010-8430582,
of app uw foto's naar 06-45330872.