Uw modeltreinen verkopen?

Er kan een moment komen dat u besluit te stoppen met uw modelspoorhobby. U bezit een vitrine verzameling met treinmodellen. Of u heeft een grote treinbaan op zolder en u gaat verhuizen. Een familielid is overleden en laat een indrukwekkende collectie na en u weet niet waar u moet beginnen. Verzamelingen zijn soms in tientallen jaren opgebouwd en verkopen doe je maar één keer, het liefst aan een betrouwbaar adres. Poldermodelspoor helpt u graag verder met het verkopen van uw modeltreinen.

Uw modeltrein verkopen?

info@poldermodelspoor.nl

Bel met 010-8430582,
of app uw foto's naar 06-45330872.

Welke modeltreinen kunt u aan ons verkopen?

Bekende modelspoor merken die u aan ons kunt verkopen zijn o.a. Märklin, Fleischmann, Roco, Lima en Trix. Maar ook met minder bekende (maar beslist niet minder mooie) merken als Artitec, Philotrain en LS Models en vele tientallen andere merknamen kunt u bij ons terecht. Wilt u een losse zeldzame Märklin trein verkopen, een aantal Fleischmann treinsets met accessoires? Of wilt u uw levenswerk met een paar honderd locomotieven van de hand doen..? Verras ons en neem vrijblijvend op via 010-8430582.

Märklin trein verkopen

Één van onze specialiteiten is Märklin. Bezit u een grote Märklin verzameling of een kleinere verzameling met wat zeldzame stukken, en wilt u die verkopen? In principe kunt u alle Märklin treinen vanaf 1935 tot en met heden aan ons verkopen. Extra interesse hebben wij in:

De inkoopprijs die we kunnen bieden, hangt sterk af van de waarde van de Märklin treinen op dit moment.
Deze marktwaarde wordt bepaald door een aantal factoren:

Één losse Märklin trein van grootvader verkopen of een hele zolder vol treinen?

U heeft wellicht dat zwarte Märklin stoomlocomotiefje uit 1960 wat u wilt verkopen en vraagt zich af wat dat waard is. Voor losse items, nodigen we u graag uit aan onze stand op één van de beurzen. Heeft u een grote collectie modeltreinen te verkopen, bijvoorbeeld een prachtige collectie Märklin treinen, en we krijgen een goede eerste indruk, dan komen we graag bij u langs. Wij gaan nauwkeurig te werk en tellen alles van waarde mee, zodat wij u de beste prijs kunnen bieden voor uw verzameling.

 

Werkwijze modeltreinen verkopen

Wanneer u uw modeltreinen wilt verkopen gaan wij als volgt te werk om u zo goed mogelijk te helpen:

In alle gevallen krijgt u een snelle reactie!

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

info@poldermodelspoor.nl

Bel met 010-8430582,
of app uw foto's naar 06-45330872.