Inkoop modeltreinen: 

Wilt u uw modeltreinen verkopen (uitsluitend schaal HO en groter)? Wenst u die voor een goede prijs te verkopen of in te ruilen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We zijn al sinds het jaar 2000 gespecialiseerd in de verkoop van de betere soorten modeltreinen, zowel wissel- als gelijkstroom. Veel kennis van NS modellen, Märklin en de Nederlands/ Belgische merken zoals Philotrain, Artitec of LS Models.

 

Waarmee kunt u ons altijd benaderen:

 

Hoe gaat de inkoop van modeltreinen in zijn werk..?

Stuur ons een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel/ app/ sms ons via 06-45330872. Wij reageren altijd snel. Is de verzameling voor ons interessant, dan maken we graag vrijblijvend een afspraak. De ervaring leert dat - als we eenmaal een bezoek aan u brengen - dit meestal tot overeenstemming leidt. Uiteraard is een goede omschrijving (een lijst met artikelnummers en/ of foto's) prettig. Maar niet altijd noodzakelijk.

Voor serieuze verzamelingen rijden we flinke afstanden. Tot België, Frankrijk en Duitsland aan toe. Voor verkoop van kleine verzamelingen of losse items kunt u altijd bij ons terecht tijdens onze modelspoorbeurzen. 

En verder...

Ons kwaliteitsniveau ligt hoog. Dat verwachten wij ook van de verzameling. Daarom richten wij ons alleen op serieuze collecties. Kinderspeelgoed van vroeger, startsetjes of wat zoldervondsten waar geen originele doosjes meer bij zitten, hebben niet onze interesse. Daar staat tegenover dat wij uitstekende prijzen bieden voor echte verzamelingen.

Taxatie modeltreinen

Regelmatig taxeren wij Märklin, Fleischmann of andere modelspoorverzamelingen. Bijvoorbeeld voor verzekeringen of boedelscheidingen of het bij het verdelen van een erfenis. Waarbij we naar wens van de klant een taxatierapport opstellen. Wilt u ieder item apart vermelden in een excellijst..? Of dat wij kavels voor u samenstellen voor een veiling? Wij hebben veel kennis in huis van de nieuwwaarde/ verzekeringswaarde, als de huidige marktwaarde. Zeker bij grotere verzamelingen loont het om de waardebepaling uit handen te geven. Bijkomend voordeel: mocht u ons aan de hand van het taxatierapport een grote verzameling aanbieden - en uiteraard ligt dan de inkoopprijs lager dan de marktwaarde - dan brengen we de taxatiekosten met terugwerkende kracht niet in rekening. Meer weten? Neem gerust contact met ons op. 

Handbouw messing stoomlocomotief van Werps Modelspoor